• Vi annonserar på flera ställen. Skoljobbs service, där arbetstagare kan prenumerera på lediga tjänster, har gjort att jag träffat fler kvalificerade personer som har fått nys om att vi behöver rekrytera skolledare. Jag uppfattar att fler och fler använder den tjänsten.

  MATS HUGE CHEFSREKRYTERARE, KOMPETENSFÖRSÖRJNINGSENHETEN STOCKHOLMS STAD UTBILDNINGSFÖRVALTNINGEN
 • På Skoljobb profilerar vi oss som arbetsgivare och når målgruppen på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt. Vår kontaktperson på Skoljobb är engagerad och serviceinriktad. Vi får alltid ett trevligt bemötande och snabb hjälp med våra frågor.

  MARIA HARTMAN PERSONALSTRATEG, SOLLENTUNA KOMMUN
 • Jag blev rekryterad till mitt nya rektorsjobb med hjälp av Skoljobb. Jag ser det som en stor fördel att de enbart har fokus på skolan och att man där kan läsa om olika arbetsgivare. De man pratar med på Skoljobb är mycket tillmötesgående och det märks att de tycker om att hjälpa till. Jag rekommenderar varmt Skoljobb.se till andra arbetsgivare.

  ANNA-LENA ANDERSSON REKTOR, NTI SKOLAN ESKILSTUNA
 • Jag ser att vi är många som söker nya medarbetare inom samma yrkesområden. Det är därför extra viktigt att tydliggöra vilken kompetens just vi behöver. Samtidigt vill vi underlätta för de som letar nytt arbete. Jag vill att de ska få en så bra bild av Hässelby - Vällingby SDF som möjligt och därför använder jag Skoljobb. De erbjuder oss en unik yta som arbetsgivare och för just vår annonsering. Skoljobb har även bidragit till att vi fått ett ökat kontaktnät med andra kommuner.

  INGMARIE LINDGREN AVDELNINGSCHEF HÄSSELBY-VÄLLINGBY SDF