Lär känna våra medarbetare lite bättre! Vi har tagit fram fem frågor som vi tror kan vara intressanta för er att veta svaren på om våra medarbetare.

Hos oss på Onrec har det alltid varit viktigt att arbeta med transparens både inom bolaget men även ut mot våra kunder och besökare. Därför har vi tagit fram en rolig presentation av våra medarbetare som ger dig möjligheten att lära känna oss lite bättre.

1. Varför började du jobba på Onrec?

Jag började min karriär som praktikant på Onrec. Då hade jag ett tydligt mål att arbeta med rekrytering och bemanning. Onrec väckte ett intresse hos mig då det fanns en möjlighet att vara med på resan att utveckla affärsområdet rekrytering och bemanning för bolagets två varumärken Skoljobb och Medrek. Detta såg jag som en spännande och mycket lärorik utmaning! Idag är jag glad att vi växer som bolag och uppskattar en arbetsplats med högt i tak där jag och mina kollegor tillsammans är drivna och ambitiösa i det vi gör.

2. Vad är det bästa med ditt jobb?

Det bästa med mitt jobb är att jag finner det inspirerande och stimulerande att hjälpa andra i sin karriär och samtidigt ta mig an utmaningen att hitta rätt person till rätt plats. Jag får dagligen utvecklas både som person och i min profession.

3. Vad gjorde du innan du kom till Onrec?

Innan jag började arbeta med rekrytering på Onrec studerade jag till researcher och har innan det en bakgrund som Visual Merchandiser, koordinator. Ett visuellt arbete som går ut på att introducera produkter, så som kläder i kollektioner ur ett försäljningssyfte. Jag agerade även assisterande avdelningschef, vilket innebar personalansvar.

4. Vilka tre saker kan du inte vara utan?

Det finns mycket jag inte kan vara utan men på första plats kommer mina närmsta, de innefattar kärlek, humor och inspiration. På andra plats kommer musik och tredje måste vara sysselsättning, det vill säga träning eller jobb.

5. Vad gillar du att göra på fritiden?

På fritiden uppskattar jag friluftsliv, åka skidor, spela golf och äventyra, med betoning på att upptäcka nya platser och få nya intryck lika väl som att utmana mig själv. Utöver det värderar jag tid för både familj och vänner.

1. Varför började du jobba på Onrec?

Jag började jobba på Onrec av två anledningar, den ena anledningen var att jag fick ett engagerat intryck av personalen på företaget och att jag såg möjligheten att utvecklas som person och i min roll som Account Manager. Sedan skadade det inte att jag på bolaget möjlighet att tjäna bra pengar. En målsättning med det är att köpa en lägenhet.

2. Vad är det bästa med ditt jobb?

Det är den goda stämningen på en fredag när alla på kontoret är fokuserade och alla kämpar för att gå på avslut och den ena affären efter den andra trillar in. Det är ren arbetsglädje tycker jag. Arbetet ligger inte i någon annans händer och det betyder att jag själv påverkar hur jag och bolaget tillsammans lyckas. Att vi dessutom hjälper arbetsgivare hitta rätt personal i en tid av lärarabrist gör att man gör det lilla extra.

3. Vad gjorde du innan du kom till Onrec?

Innan jag kom till Onrec arbetade jag på Arlanda med bagagehantering. Samtidigt spelade fotboll på elitnivå vilket jag satsar på fortfarande och har möjlighet att kombinera med min nuvarande tjänst. Det är guld värt för mig.

4. Vilka tre saker kan du inte vara utan?

Det finns många saker jag inte kan tänka mig att leva utan med de tre punkterna som ni hittar överst för mig är familj och vänner, träning samt en riktigt god burgare. 😉

5. Vad gillar du att göra på fritiden?

Jag är ingen festprisse utan gillar mer goda middagar, umgänge med vänner och hitta på olika aktiviteter. Då jag fortfarande satsar på min fotbollskarriär går såklart mycket tid åt till detta, men övrig tid väljer jag att lägga på aktiviteter som får mig att må bra tillsammans med alla härliga människor jag har omkring mig.